Imagen de La P@u (Formació) Grup
Segueixes l'actualitat formativa?... consulta la teva "ÀREA PERSONAL" dins la P@u.
de La P@u (Formació) Grup - miércoles, 13 de mayo de 2015, 11:16
 

A) Emergències sanitàries (TES i anglès tècnic)   

- Un cop acordades les programacions amb els Centres educatius, en breu s'iniciarà els nous cursos TES: Atenció sanitària especial (M05) TES i Teleemergències (M09). Recorda que cal que seleccionis les ades de les sesions presencials dels 4 cursos nous de 2015.

Per l'Anglès Tècnic mira l'actualització i els nous continguts. Pots aportar informació directament al fòrum de participació.

B) Tallers de formació continuada

B.1) Tallers i seminaris varis      

Comuniquem que en breu, s'obrirà un espai virtual per una nova prova pilot, basada en els resultats empírics que apunten a una millora en el procediment davant de usuaris amb ACR. Es tracta d'un estudi randomitzat i multicènctric impulsat per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i una universitat sueca, que pretèn averiguar la millora de la supervivència en aquests casos si s'eleven les EEII (cames) entre 20º i 45º en el moment de realitzar la RCP. 

Informa't de la implantació del codi CSG (codi sèpsia greu). Dirigit a l'Àrea TSU, des de l'1 d'abril es va implantar la prova pilot al nostre territori. És important activar a CECOS la prioritat 0 ó 1, segons correspongui, davant els casos de sospita de sèpsia greu. Consulta els criteris d'activació a l'espai destinat per a la divulgació del CSG.

Pel que fa a la possibilitat de OBTENCIÓ del DEA, l'Àrea de Formació contactarà amb els treballadors via telefon que la requereixin dunrant aquest mes de maig, per tal de justificar un 100% de la capacitació pertinent en tot el personal de l'empresa. Si no has rebut cap trucada i necessites realitzar el curs de 6h per la seva obtenció, posa't en contacte amb el teu coordinador formatiu, o bé directament amb La P@u.

B.2) Tallers i seminaris TIC     

Tot treballador de l'Àrea TSNU ha d'haver cursat el taller de 1h sobre ús de pantalles tàctils. Si no és el cas i tens dificultats en la seva utilització, posa't en contacte amb La P@u.

C) Formació inicial

Restem a l'espera dels resultats de la prova del Dept. d'Ensenyament PAGM realtzada el passat 6 de maig de 2015, els quals seran divulgats a partir del 15 de maig.

Enhorabona a aquells treballadors que han mostrat l'esforç per obtenir aquest accés a titulacions amb l'objectiu clar d'avançar en el seu recorregut acadèmic i professional.