Picture of La P@u (Formació) Grup
Novetats octubre 2019
by La P@u (Formació) Grup - Friday, 11 October 2019, 2:47 PM
 

LA P@U T’INFORMA DELS PROPERS CURSOS DE FORMACIÓ...

A) INSCRIPCIÓ DE CURSOS VIA MOODLE

SUPORT VITAL IMMEDIAT PER TÈCNICS (SVI-T), acreditada pel Consell Català de Ressuscitació (CCR). Durada: 5 hores presencials + 1 hora online (6h a compensar). Data: dies 19 o 21 de novembre – Aula de Badalona. Places limitades. Inscripció via Moodle P@u: AQUÍ.

OXIGENOTERÀPIA, VMNI I SVA DAVANT PATOLOGIES RESPIRATÒRIES. Durada: 4 hores. Data: dia 12 de novembre – Aula de Badalona. Inscripció via Moodle. P@u: AQUÍ. _

Per aquesta activitat tens documentació de consulta i un petit test online de nivell bàsic per posar a prova els teus coneixements sobre l’atenció en patologies agudes respiratòries: AQUÍ.

ESTADES PRACTIQUES EN USVAI N401. Durada: 12 hores. Data: dies 7 o bé 28 de novembre, o 5 de desembre. Places limitades. Inscripció via Moodle: AQUÍ.    

B) INSCRIPCIÓ DE CURSOS DIRECTAMENT VIA RRHH:

PROCEDIMENTS DE TELEOPERACIÓ I COORDINACIÓ DE FLOTA. Durada: 12,5 hores. Data: del 28 d’octubre al 17 de novembre. Inscripció via RRHH.

AVALUACIÓ DEL RISC I PROCEDIMENTS OPERATIUS PER TSNU. Durada: 4 hores. Data: 5, 7, 8 i 12 de novembre. Inscripció via RRHH.

ATENCIÓ A LESIONS TRAUMÀTIQUES PEDIÀTRIQUES. Durada: 4 hores. Data: pendent de confirmació. Consulta documentació: AQUÍ. Inscripció via RRHH. ·   

RECERTIFICACIÓ DE SVB+DEA. Durada: 1,5 hores. Data: pendent de confirmació. Inscripció via RRHH.  

_______

IMPORTANT: Les inscripcions realitzades per RRHH en horari laboral, contemplen la substitució únicament durant la formació del treballador assignat, havent de finalitzar el torn de treball a posteriori. Per altra costat, les inscripcions realitzades per RRHH en dia de descans, seran compensades en hores/dies de descans.

________

PER ACABAR:

El 23 d'octubre finalitza el termini d’inscripció per les proves lliures per l’obtenció de la titulació TES (POTs 2020). Més informació: AQUÍ.

Així també, en cas de voler ser voluntari el proper 16 d’octubre (17h a 20h) DIA EUROPEU DE L’ATURADA CARDÍACA, inscriu-te AQUÍ.

I RECORDA, SI TENS QUALSEVOL PROBLEMA PER ACCEDIR A LA PLATAFORMA DE FORMAICÓ MOODLE, O BÉ REBRE ELS COMUNICATS VIA MAIL, POSA’T EN CONTACTE AMB L’ÀREA DE FORMACIÓ DE GRUP LA PAU.

Cordialment,

Àrea de Formació - Grup La Pau