Picture of La P@u (Formació) Grup
Darrera convocatòria del PROCÉS D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT ACADÈMIC (TES)
by La P@u (Formació) Grup - Thursday, 19 January 2017, 1:07 PM
 

Hola a totes i a tots,

Durant el proper mes es realitza la darrera convocatòria per realitzar el procés d’assessorament i reconeixement acadèmic per l’obtenció del títol del TES.

Des de 2014, Grup La Pau amb col·laboració amb el Dept. d’Ensenyament i els centres educatius col·laboradors, permet als seus treballadors realitzar aquest procediment per obtenir part de la titulació associada a la seva l’experiència laboral i les activitats socials prèvies.

En funció del perfil del/la treballador/a, es pot assolir entre el 20% i el 45% de la titulació a través d’aquest mecanisme, subjecte a una entrevista prèvia d’assessorament a l’empresa i a una entrevista posterior al centre educatiu.

El cost d’avaluació i tramitació que suposa aquesta iniciativa recau en el/la treballador, i és de 18€ per unitat formativa que s’ha d’abonar amb anterioritat a l’entrevista al centre educatiu. El cost de l’entrevista prèvia d’assessorament que realitza l’empresa és gratuït.

En els darrers anys, més de 90 treballadors ja han realitzat aquesta procés i han pogut reconèixer acadèmicament part de la titulació TES. Si no ho has fet i estràs interessat, posa’t en contacte abans del 15 de febrer amb coordinació acadèmica de l’Àrea de Formació (mpique@gruplapau.net).

Cordialment,

Àrea de Formació - GLP