Picture of La P@u (Formació) Grup
Inici pràctiques a la Sala CECOS SEM i en USVA/I
by La P@u (Formació) Grup - Tuesday, 20 September 2016, 5:13 PM
 

Hola a totes i a tots,

avui la primera treballadora de Grup La Pau ha realitzat les 12 hores de pràctiques en la Sala 061 CECOS - SEM.

Aquesta acció formativa, juntament amb les 12 hores de pràctiques en les unitats avançades del territori, és una de les novetats formatives d'aquest any i les que permetrá al personal treballador, segons l'Àrea de Formació de Grup La Pau, una visió més transversal  sobre el sector de les emergències sanitàries. Esperem que pogui satisfer a la totaliat de treballadors que es durant el passat mes de juny es van inscriure a aquesta iniciativa.

Les places s'han distribuït en funció dels mèrits interns, i durant aquesta primera edició no s'ha ofert ambdues places de practiques. És a dir, les persones inscrites en ambdues opcions realitzaran les pràctiques o bé a la Sala 061 SEM, o bé en les unitats avançades. Les persones que malauradament no tenen plaça, seran prioritàriament asignades en la propera edició.

Coordinació de formació continuada de Grup La Pau seguirà posant-se en contacte a través del telèfon als treballadors inscrits per tal d'adjudicar les places de pràctiques disponibles, un total de 40 places, d'aquí a final d'any.

Cordialment,

Àrea de Formació.