Imagen de La P@u (Formació) Grup
Novetats d'agost: inscripció a tallers i seguiment al procés d'assessorament
de La P@u (Formació) Grup - lunes, 4 de agosto de 2014, 11:13
 

Apreciats/des treballadors/es,

 

Seguint el pla de comunicació del Dept. de Formació us volem informar de tres temes rellevants:

a) ja us podeu insciure en el taller de Procediments de contenció en pacients agitats per causa psiquiàtrica. Els dies seran el 18, 20, 30 de setembre i 7 d’octubre, horari matí o tarda.  El taller té una durada de 4 hores (3h presencials + 1 h online) i és una de les noves directrius del SEM per a la formació continuada obligatòria pel personal treballador TSU. Per inscriure’s, cal que us auto-matriculeu al curs/taller en la moodle la P@u (Tallers i seminaris > Tallers ESA) i seleccioneu la data que us va millor assistir a la sessió presencial.

b) donada la demanda i l’èxit del taller sobre Habilitats de comunicació amb persones afectades del trastorn de l’espectre autista, el Dept. de Formació repetirà el taller el dia 30 de setembre  de 18:30-21:30. Es recorda que aquest taller, obert a tot treballador, és de caràcter obligat pels treballadors de l’Àrea Transport Adaptat. El procediment per a l’ inscripció és el mateix, cal que entreu en el taller ESA (auto-matriculació) i seleccioneu l’opció que trobareu per a assistir a la sessió presencial.

c) d’acord al Pla estratègic de formació i assessorament individualitzat,  el passat 22 i 23 de juliol el Dept. de Formació, juntament amb l’Àrea de Recursos Humans, va realitzar la formació necessària per acreditar l’assessorament del personal treballador. D’aquesta forma, l’empresa es compromet a realitzar aquest procediment d’assessorament obligatori a tot el personal treballador que ho necessiti per a poder realitzar el reconeixement de competències degut a l’experiència laboral amb l’objectiu d’obtenció del títol de Tècnic en Emergències Sanitàries (TES). Durant el mes de setembre rebreu més informació sobre aquest procediment, el qual facilitarà el recorregut acadèmic del treballador per a obtenir aquesta titulació.

 

Cordialment,

Dept. de Formació. Grup La Pau.