Imagen de La P@u (Formació) Grup
Novetats TSU Catalunya: CUAP Mataró / CIM10
de La P@u (Formació) Grup - martes, 8 de junio de 2021, 16:02
 

"comunicat del 3 de maig, actualitzat el 8 de juny, afegint codis CIM-10 (USVB/A)"

Hola a totes i tots,

us avancem dues novetats: (1) CUAP Mataró i (2) Canvi de codis de patologia a CIM-10...:

(1) A partir del 03/05/2021 podem traslladar pacients al CUAP de Mataró ubicat al Passeig Antoni Diaz Conde de la mateixa població. Us adjuntem en aquest post el llistat de patologies que poden ser compatibles amb aquest dispositiu, tot i que pot ser variada d’aquí un temps. Us recordem que el CUAP és un dispositiu d’alta resolució de patologies NO GREUS i que pot rebre pacients pel seu diagnòstic i tractament, ja que disposen d'analítica, radiologia, sala d’observació i atenció 24 hores entre altres

És important que tot i que la designació del destí final del pacient sigui responsabilitat de CeCos, les USVB indiquem amb la frase: “-Pacient compatible amb CUAP...”, per tal d’ajudar a la pressa de decisions de destí útil.

(2) Per altre costat, properament es divulgaran els nous codis de la CIE / CIM - 10. S’ha procurat resumir els canvis de CIM9 a CIM10 explicant una mica el que es i com s’estructura en la presentació adjuntada en aquest post. Això suposa un canvi important. el qual ens haurem d'acostumar a aquesta nova codificació. Actualitzem aquest comunicat, afegint en format pdf els codis CIM10 establerts per SEM per USVB i USVA.

Davant qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte al 216 / 226.

Cordialment,

Àrea de Trànsit i Operacions - Àrea de Formació

Grup La Pau