Imagen de La P@u (Formació) Grup
Formació 3r trimestre 2020
de La P@u (Formació) Grup - martes, 29 de septiembre de 2020, 16:00
 

Hola a totes i a tots,

Donat el context de la infecció per la COVID, s’ha revisat el tercer i últim bloc de formació prevista al calendari laboral durant els mesos d’octubre i novembre de 2020. L’Àrea de Formació també et comunica que els continguts previstos per aquest bloc s’han vist modificats per tal d’adaptar la formació al context actual.

Pel que fa a personal TSNU es seguirà amb el pla previst amb les sessions presencials de formació indicades al calendari comunicat pel Dept. de RRHH a principis d’any, ja que la els grups previstos per a la formació son reduïts. Dates previstes al calendari de formació per personal TSNU: 6, 13, 20 i 27 d’octubre i 9 de novembre. Així també, s'han ampliat l'oferta pels dies 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 i 29 d'octubre.

Pel que fa a personal TSU, la sessió presencial de 8h de duració es substitueix per una primera part de videoconferència de 2 hores (de 10:30 a 12:30 del dia ja previst en el calendari laboral personal), i una segona part de formació online a través de moodle La P@u de 6 hores.  Dates previstes al calendari de formació per personal TSU: 27 i 30 d’octubre i 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24 i 26 de novembre.

Important (personal TSU):

-          És important que per tal de seguir la formació online per videoconferència cal tenir instal·lada l’aplicació ZOOM en qualsevol dispositiu mòbil PC, tablet, mòbil...). Per seguir una reunió no cal registrar-se a la plataforma zoom, però sí que cal instal·lar-se l’aplicació a través de la web, apple store o goodle play... (aquí).

-          El codi i contrasenya de la sessió per videoconferència serà comunicat per l’Àrea de Formació uns dies abans de la data prevista.

-          L’Àrea de Formació realitzarà el seguiment de l’assistència a la videoconferència i el treball online posterior a moodle La P@u.

-          En cas de no tenir els mitjans tecnològics per seguir la videoconferència o accedir a la plataforma online, si-us-plau comunica-ho el més aviat possible al teu coordinador de formació continuada de Grup La Pau (aguerrero@gruplapau.net; mpique@gruplapau.net).

Cordialment,

Àrea de Formació - Grup La Pau