Imagen de La P@u (Formació) Grup
Taller SoCMUE: Agressivitat a urgències
de La P@u (Formació) Grup - lunes, 8 de enero de 2018, 13:45
 

Hola a totes i a tots,

Grup La Pau recomana el proper taller organitzat per la Societat Catalana de Medicina d'Urgències i Emergències (SoCMUE) sobre Agressivitat a urgències: mesures bàsiques d’autoprotecció davant de persones agitades/agressives.

Aquest taller es realitzarà el proper dissabte dia 13 de gener (10 a 14h) a la Seu de l'Acadèmia de les Ciències Mèdiques a Can Caralleu (Barcelona) i té una duració de 4 hores. Com a objectiu el taller vol donar a conèixer alguns dels aspectes criminològics que envolten els comportaments violents contra el personal sanitari, així com el marc legal i penal d’aplicació de les habilitats bàsiques de defensa personal i d’autoprotecció, per prevenir i gestionar eficaçment els comportaments agressius. El taller consta de dos blocs.

  1. El primer bloc, de contingut teòric, té una durada de 60 minuts, amb una interacció dinàmica amb els assistents. Es tractaran els aspectes criminològics i els recursos preventius dels comportaments violents a l’àmbit sanitari.
  2. Al segon bloc, es treballaran tècniques bàsiques de defensa personal amb una durada de 180 minuts, en els quals el personal assistent participarà activament en la pràctica i coneixement d’alguna d’aquestes tècniques d’aplicació a l’àmbit sanitari.

 

Inscripció: AQUÍ

Preu: 30€ socis SoCMUE; 60€ no socis.

En aquest escrit pots descarregar-te el díptic informatiu dels tallers de la SoCMUE.

 

Atentament,

Àrea de Formació - Grup La Pau