Imagen de La P@u (Formació) Grup
Calendari POTs 2017
de La P@u (Formació) Grup - martes, 7 de noviembre de 2017, 08:52
 

Hola a totes i a tots,

avui el Dept. d'Ensenyament divulga el calendari de les proves lliures per l'obtenció de la titulació de CFGM en Emergències Sanitàries. En aquest comunicat pots descargar-te els calendaris en format pdf.

Com bé saps, aquesta és una gran oportunitat per avançar en el recorregut acadèmic i professional d'aquesta titulació, i és per això que t'encoratgem a afrontar aquestes proves amb el màxim esforç i dedicació.

Properament, l'Àrea de Formació divulgarà els horaris de les sessions de repàs i preparació per les unitats formatives més demandades (aquelles que recenment no hem impartit ni validat a l'empresa però de les quals hi ha una forta demanda), per tal de que puguis obtenir un recolzament en l'estudi de certs continguts del TES.

Per aquest objectiu, consulta l'espai: Material de suport POT's #TES

___________________________________

Per altre costat, advertir que en els propers dies es realitzaran les proves de validació de la formació impartida a l'empresa durant el 2º Semestre de 2017; concretament en:

Important: per un control de l'aforament de l'aula, selecciona el més aviat possible la sessió que més et convingui dins de cada espai virtual.

 

Davant de qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb el teu coordinador de formació continuada.

Àrea de Formació

Grup La Pau