Imagen de La P@u (Formació) Grup
Recollida de certificats TES dels mòduls professionals M02, M05 i M09 (2016)
de La P@u (Formació) Grup - martes, 28 de marzo de 2017, 16:09
 

Hola a totes i a tots,

A partir de demà dia 29 de març, les persones que van validar la formació TES de l'empresa el novembre de 2016 respecte les unitats formatives dels mòdul professionals 02, 05 i 09, ja poden passar a recollir el certificat corresponent a la Seu Central de Grup La Pau a Badalona.

Tens termps fins el 28 d'abril per comunicar a coordinació de formació continuada qualsevol tipus d'al·legació o error en l'emissió d'aquests certificats.

Unitats formatives certificatdes (novembre, 2016) :

  • Desplegaments en emergències (M2UF1)
  • Materials, subministraments i comunicacions (M2UF2)
  • Coordinació d'evacuacions (M2UF3)
  • Patologia neurològica i psiquiàtrica d'urgència (M5UF5)
  • Atenció al part imminent (M5UF6)
  • Centres coordinadors (M9UF1)
  • Recepció i valoració de la demanda assistencial (M9UF2)

A aquestes 7 unitats formatives validades durant el segon semestre de 2016, s'han d'agrupar a les ja validades el passat juliol de 2016 (M5UF1 "Material i medicació", M5UF3 "Lesions per agents químics i biològics" i M5UF4 "Patologia orgànica d'urgències"), els certificats de les quals es poden recollir des del passat mes d'octubre (comunicat 18-octubre).

Transmetem altre cop l'enhorabona a aquells treballadors que durant la formació  semipresencial de 2016 han pogut, a través del seu esforç, assolir un pas important en el seu recorregut acadèmic i professional.

Per altre costat, des de l'Àrea de Formació agraïm enormament els claustres de docents dels centres educatius col·laboradors per les seves tasques d'assessoria pedagògica en l'acord de les programacions, el seguiment realitzat, la validació i la certificació oficial de les unitats formatives objecte de formació interna.

Cordialment,

Àrea de Formació - Grup La Pau