Imagen de La P@u (Formació) Grup
Valoració de la demanda formativa i properes jornades SEM i SoCMUE
de La P@u (Formació) Grup - jueves, 9 de febrero de 2017, 10:50
 

Hola a totes i a tots,

Coincidint amb la divulgació de les qualificacions provisional de les proves lliures per l’obtenció de la titulació TES (POTs 2016-17), Grup La Pau divulga l’ENQUESTA DE VALORACIÓ DE LA DEMANDA FORMATIVA (consulta lespai Inscripció 2017).

És molt important que tot/a treballador/a contesti aquesta breu enquesta per tal d’establir les properes accions formatives de l’empresa i ajustar així el màxim aquestes accions amb les peticions del personal treballador.

Pots consultar el resultat de les qualificacions provisionals AQUÍ.

Per altre costat, informar de properes iniciatives:

  • El proper dia 15 de febrer a les 9:00 es realitza la Jornada SEM sobre “Atenció al malalt traumàtic”. Tot i que les inscripcions es van esgotar, si estàs interessat en assistir via online Grup La pau ofereix l’aula de formació per poder visualitzar la jornada a través del formulari de participació (AQUÍ).
  • El proper 23 de febrer a les 9:00 es realitza la Jornada d’Actualització de la SoCMUE-SEMES dirigida a tècnics a l’edifici de les Ciències Mèdiques de Catalunya. Aquest any, varis treballadors de Grup La Pau participen com a moderadors/ponents. Si estàs interessat en assistir-hi, consulta el formulari (AQUí).

Per qualsevol dubte o aclariment, posa't en contacte amb el teu coordinador de formació continuada ( l'Alèxia Guerrero via mail aguerrero@gruplapau.net, o bé a través del tel. 934970384 en horari de 9-16:30h; o bé directament a mpique@gruplapau.net.).

Cordialment,