Imagen de La P@u (Formació) Grup
Divulgació de l'acta del procés de reconeixement acadèmic
de La P@u (Formació) Grup - lunes, 13 de junio de 2016, 08:35
 

Hola a totes i a tots, 

Avui, en la web de l'IES La Guineueta s'ha divulgat l'Acta de Reconeixement Acadèmic, un cop Grup La Pau va realitzar el previ i obligatori procés d'assessorament individualitzat i va tramitar el dossier de trajectòria professional al centre educatiu col·laborador.

Consulta: http://www.inslaguineueta.cat/category/servei-assessorament/

En el document que el centre educatiu presenta hi són totes i tots els treballadors que han realitzat recentment el tribunal de reconeixament al centre. Segons ens han informat, hi ha únicament tres dies hàbils per presentar qualsevol tipus de queixa o al·legació al centre, tot i que també podeu vehicular qualsevol tipus d'incidència a través del coordinador/a de formació continuada de l'empresa.

Un cop hagi passat el temps per a presentar qualsevol queixa o al·legació, els certificats seran recollits per l'empresa i s'entregaran a les mateixes oficines de Badalona de Grup La Pau.

També informar, que hi ha dossiers de trajectòria professional que encara estant pendents de tramitació i que, per tant, resta també pendent la convocatòria pel mateix centre educatiu col·laborador.

Atentament,

Àrea de Formació - Grup La Pau