Imagen de La P@u (Formació) Grup
Nova oferta formativa: visita i pràctiques SEM
de La P@u (Formació) Grup - jueves, 9 de junio de 2016, 20:40
 

Hola a totes i a tots,

L’Àrea de Formació et proposa tres accions formatives diferents, les quals figuren en el pla de formació intern per aquest 2016 i comptabilitzen en les 20h de formació anuals.

Per realitzar aquestes accions, la treballadora o treballador interessat cal que s’inscrigui a través de la plataforma (AQUÍ: Inscripció 2016).

 

1ª acció: Visita 2 hores a la Sala de Coordinació Sanitària (CECOS) i al Parc Logístic de SEM 

Data: Dimecres 21 de juny (pilot).

Data límit d’inscripció: Dilluns 20 de juny

Descripció: Visita institucional a la plataforma de salut 061 de Zona Franca amb la responsable coorporativa i de comunicación del SEM, on s’hi podrá observar l’estructura i els rols professionals implicats en la coordinació territorial del sistema d’emergències de Catalunya, així com la visita al Parc Logístic per observar les diferents unitats assitencials del SEM, incloses les que configuren les unitats de intervenció i suport de serveis especials i els kits de risc NRBQ. Important: La realització de la visita està subjecte a un mínim de inscripcions per part del personal treballador.

 

2ª i 3ª acció: Pràctiques 12 hores en suport vital avançat (SVA) i/o en sala de coordinació (CECOS)

Data: juliol-desembre 2016 (a concretar)

Data límit d’inscripció: Dimecres 30 de juny

Descripció: Gràcies a un acord entre el SEM i Grup La Pau, s’ofereixen unes places limitades per realitzar pràctiques de 12 hores de duració en les unitats de suport vital avançat de l’Hospital Can Ruti, Hospital Munipal de Badalona i l’Hospital de Mataró, així com també unes pràctiques en les taules gestores de la Sala CECOS – 061 de Zona Franca.

 

Si tens algun dubte a l'hora d'inscriure't, posa't en contacte amb La P@u o bé directament a mpique@gruplapau.net (226).

 

Cordialment,

Àrea de Formació - Grup La Pau