Imagen de La P@u (Formació) Grup
Grup La Pau renova la capacitació per a la prestació del servei d'assessorament pedagògic
de La P@u (Formació) Grup - miércoles, 30 de marzo de 2016, 20:56
 

Benvolgut/des treballador/es, 

Recentment, l’Àrea de Formació de Grup La Pau ha obtingut l’actualització en la capacitació per prestar els serveis d’assessorament acadèmic, que certifica la pròpia Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyament de Règim Especial, segons la darrera resolució ENS/1429/2015 del passat 26 de juny.

Aquesta, ha estat una de les mesures flexibilitzadores més importants adquirides en el nou pla intern de formació continuada (PEFAI). Garanteix que Grup La Pau realitzi un altre pas important en l’assoliment d’una de les competències clau que hi figura en aquest pla estratègic: la competència de l’empresa com a entitat avaluadora acreditativa.

Aquesta actualització implica que, des de l’empresa, s’ofereix a les seves treballadores i treballadors, tal i com ja es porta realitzant des de 2014, un assessorament pedagògic individualitzat en el desenvolupament del seu recorregut acadèmic-professional i el seu itinerari formatiu, i molt concretament, en la possibilitat de reconeixement de les unitats formatives del títol en emergències sanitàries (TES) degut a l’experiència laboral i activitats socials prèvies.

És per això, que des de l’Àrea de Formació es fa una crida al seu personal treballador per a que contacti amb el coordinador de formació continuada per realitzar aquest procés si encara no l’ha realitzat prèviament; o bé per altre costat per exposar qualsevol consulta sobre acreditacions i unitats de competència, certificats de professionalitat, convalidacions singulars, dubtes sobre les properes POT’s, necessitats de requisits legals d’accés, altres mesures flexibilitadores, etcètera.

Les persones interessades cal que avisin a l'Alèxia Guerrero (via mail aguerrero@gruplapau.net, o bé a través del tel. 934970384 en horari de 7-15h); o bé directament a mpique@gruplapau.net.

Cordialment,

Àrea de Formació – Grup La Pau