Imagen de La P@u (Formació) Grup
Divulgació temporització de la formació continuada en TES
de La P@u (Formació) Grup - lunes, 29 de febrero de 2016, 18:54
 

Hola a totes i a tots,

just dos anys després del primer comunicat a través de la moodle La P@u, i un cop valorada l'enquesta administrada al treballador sobre les necessitats formatives del personal treballador, l'Àrea de Formació de Grup La Pau divulga la proposta de temporització de les 10 accions relacionades amb unitats formatives del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) en Emergències Sanitàries (TES).

En resum, aquest any, l'Àrea de Formació ofereix 10 Unitats Formatives (UF) que suposen un totl de 349 hores curriculars: Logística Sanitària en Emergències (MP02 UF1 UF2 UF3); Atenció sanitària especial en situacions d'urgència (MP05 UF1 UF3 UF4 UF5 UF6); i Teleemergències (MP09 UF1 UF2).

En breu s'obrirà un període per a que cada treballadora i treballador es pugui auto-matricular als cursos i d'aquesta manera ja es puguin seleccionar les dates de les sessions presencials.

En cada curs virtual, trobaràs també un missatge de benvinguda i un document de presentació amb els criteris de qualificació. Més endavant, et podràs descargar el temari, realitzar les activitats i fer les proves online en vista a poder preparar-te per les futures proves presencials. Alhora, si tens qualsevol dubte o pregunta, en cada curs podràs trobar un fòrum on exposar la teva consulta.

 

Per qualsevol altre consulta, pots dirigir-te a coordinació de formació:

aguerrero@gruuplapau.net

mpique@gruplapau.net (226)

O bé envia un missatge directe a La P@u. 

 

Cordialment,

Àrea de Formació - Grup La Pau