Imagen de La P@u (Formació) Grup
Publicació acta provisional de la formació validada TES en M05 /(UF3 i UF4)
de La P@u (Formació) Grup - lunes, 14 de diciembre de 2015, 20:42
 

Hola a totes i a tots

Avui es divulguen les actes de qualificacions provisionals de la formació TES en el M05 (Atrenció sanitària especial), concretament les unitats 3 i 4.

L'Àrea de formació comunica que gràcies a l'esforç dels propis treballadors en el seguiment de la formació continuada, hi ha un 71 % aproximat d'aptes segons els criteris de qualificació acordats en la programació de les unitats.

Aquesta acta de qualificacions és provisional. Per qualsevol dubte o aclariment, cal dirigir-se al coordinador de formació continuada de l’empresa.

Per consultar les qualificqacions provisionals, descarrega't el fitxer adjunt d'aquest post.

IMPORTANT:

Amb aquestes qualificacions, l'Àrea de Formació finalitza el període de 2015 respecte la formació continuada en el TES, amb 8 unitats formatives d'un total de tres mòduils (M5, M8 i M9) realitzades en una modalitat semipresencial a través dels diferents entorns d'aprenetatge de la moodle "P@u".

En breu es divulgarà una enquesta de satisfacció i de valoració de les necessitats formatives per l'exercici de 2016, sobre el TES i sobre altres accions relacionades amb l'entorn laboral. 

Per a poder realitzar una adequada actualització del pla intern de formació és NECESSARI que TOTES i TOTS els treballadors responguin aquesta enquesta.

--------------------

Per altre costat, des de l'Àrea de Formació, volem acomiadar amb emotivitat al personal treballador de l'Àrea Urgent que configura l'espai subrogat pel Lot de Girona.

Still saving lifes!

--------------------

 

Cordialment,

Àrea de Formació - Grup La Pau

Cordialment,

Àrea de Formació Grup La Pau.