Imagen de La P@u (Formació) Grup
Obertura de l'espai virtual "DESPLEGAMENT 2015"
de La P@u (Formació) Grup - miércoles, 23 de septiembre de 2015, 11:25
 

Benvolguts/des treballadors/es,

Avui s'inicia la divulgació de l'espai virtual dedicat a les novetats que acompanyen el nou concurs del transport sanitari urgent i no urgent: Desplegament 2015-2021: nous procediments i material

Informem també que durant la prèvia fase pilot d'aquest espai, iniciat el passat 1 de setembre, 30 treballadors que per pròpia iniciativa s'han automatriculat han pogut consultar algunes d'aquestes novetats, com per exemple les guies de consulta ràpida del nou material de unitats bàsiques i avançades, o alguns dels procediments i instruccions tècniques més rellevants.

Grup La Pau pretèn ser pionera en la qualitat operativa i assistencial prehospitalària a Catalunya i a Europa, i per això cal una Àrea de Formació potent que dongui un suport a un desplegament adequat i eficient.

Aquest repte suposa un esforç per part de tots i totes a l'hora de tenir presents els procediments en vigor, així com les noves instruccions de 2015. Per altre costat, les noves unitats, tant avançades com bàsiques, incorporen un nou material que formarà part del nostre dia a dia al nostre dispositiu i que caldrà conèixer des del primer dia.

Les diferents àrees que configuren l'estructura de la cooperativa posaran el màxim esforç i competència per a que la formació continuada que suposa aquest desplegament sigui de qualitat i accessible a tots i cadascun dels treballadors i treballadores. I també serà determinant en aquest procés la resposta del mateix/a treballador/a a l'hora d'atendre les novetats que es contemplen i oferir al ciutadà una màxima qualitat en el servei tan important, imprescindible i vital, que dia a dia oferim.

En breu es divulgaran els horaris i les sessions presencials que acompanyen a la formació del desplegament del nou concurs, on adrecem a tots els treballadors de l'Àrea Urgent i No Urgent a participar-hi amb caràcter obligat, i on recomanem a treballadors d'altres àrees a també participar-hi.

Recorda que per qualsevol dubte relacionat amb els continguts operatius i assistencials, o bé amb el nou material, pots fer ús del Fòrum de dubtes o aportacions.

Així com també, pots contactar amb els teus coordinadors de formació continuada:

  • mpique@gruplapau.net
  • aguerrero@gruplapau.net

Atentament,

Àrea de Formació - Grup La Pau.