Imagen de La P@u (Formació) Grup
Novetats Juliol
de La P@u (Formació) Grup - lunes, 13 de julio de 2015, 12:54
 

Hola a totes i a tots,

l'Àrea de Formació comunica que en el cas que realitzessis el reconeixement de Unitats Formatives de la titulació TES a través del tribunal amb el Centre Educatiu acreditat durant aquest any, ja pots recollir el certificat a les oficines de l'empresa.

Les persones que van realitzar l'assessorament com a pas previ obligatori al reconeixament acadèmic i disposen del Dossier de Trajectòria Professional i no han estat cridats pel Centre educatiu, el propi centre es posarà en contacte amb vosaltres a partir de setembre.

Amb aquest comunicat, l'Àrea de Formació realitza una crida a les persones que volen realitzar el procés d'assessorament per poder reconèixer les UF del TES degut a l'experiència laboral, ja que seguint les directrius del Departament d'Ensenyament en el marc del conveni acordat el passat abril de 2014, l'agost de 2015 serà el darrer mes que es podrà realitzar aquest procediment. Contacta amb La P@u o bé directament amb 226 per poder informar-te com més aviat millor.

Volem felicitar i donar l'enhorabona a aquelles persones que han reconegut unitats formatives a través d'aquesta mesura flexibilitzadora i han donat un pas important en el seu recorregut acadèmic i professional.

Per altre costat, es recorda que demà dia 14 i dijous dia 16 es realitza la prova de validació de la formació TES impartida des de l'empresa. S'avisa que seguint els criteris de qualificació, només s'hi podran presentar aquelles persones que han realitzat totes les proves online i les proves presencials, hagin assistit a un mínim del 75% de les sessions presencials i hagin obtingut una qualificació de igual o superior a 5 en la formació continuada de cadascuna de les accions formatives. Consulta els cursos i els qualificadors de les accions formatives de ESAM5UF1(2ed) ESAM5UF2 (2a edició) per saber si ets apte per la prova formal del Centre Educatiu.

Cordialment,

Àrea de Formació.