Imagen de La P@u (Formació) Grup
Novetats JUNY
de La P@u (Formació) Grup - martes, 2 de junio de 2015, 18:19
 

Hola a totes i a tots,

Actualment, si estàs inscrit en alguns dels cursos TES d'aquest 2015, ja pots consultar a cada entorn virtual d'aprenentatge (EVA) la presentació dels cursos, els criteris d'avaluació i la temporització final de cada acció formativa (la qual adjuntem graella general en aquest comunicat). Consulta-ho a la categoria Emergències Sanitàries TES.

És important alertar-vos que hi ha hagut una modificació de les dates de la segona sessió del curs ESAM5UF4 i la primera sessió del curs ESAM9UF1, previstes anteriorment pels dies 25, 26 i 27 de juny, i que finalment es realitzaran els dies 9, 10 i 11 de juliol. Cal que tornis a seleccionar les dates que més et convinguin si has estat afectat per aquesta modificació.

Per altre costat, les proves de validació de la segona edició dels cursos TES es realitzaran al juliol. Consulta el fòrum de cada curs per conèixer la data prevista.

Per acabar, et recordem que aquest proper dijous dia 4 de juny (10h-12h) es realitza la jornada de divulgació sobre l'estudi de implamantació de la RCP + elevació de cames. Si no vas poder inscriure't a temps i vols assistir-hi, posa't en contacte amb La P@u. 

Atentament,

Àrea de Formació - Grup La Pau