Imagen de La P@u (Formació) Grup
Novetats taller TIC pantalles tàctils, taller muntatge i desumtatge CCA i PMA, taller eficiència de la conducció
de La P@u (Formació) Grup - miércoles, 26 de noviembre de 2014, 23:39
 

Hola a totes i a tots,

L'Àrea de formació impulsarà durant els mesos de desembre 3 nous tallers.

Un primer, el Taller ESA: Muntatge CMA i PCA , està relacionat amb el nou procediment d'adjudicació per a realitzar Serveis Preventius (DRP), on Grup La Pau participa com equip de primers auxilis en activitats mutitudiàries de tot tipus, i habitualment en caps de setmana (aquí).

Actualment, l'adjudicació a aquests serveis preventius es realitzen a través de la INTRAWEB de l'empresa.

El segon taller, està inclòs en la categoria TIC, i es tracta d'una acció formativa que acompanya la implantació de les pantalles tàctils com a nou recurs per a la transmissió de dades amb Sala de Coordinació.

Aquest segon taller va dirigit a tot el personal de l'Àrea Trànsit de TSNU que incorpora aquest recurs en el propi dispositiu o vehicle. No obstant, els recursos es troben aTaller TIC Àrea TSNU i estan oberts a tot el treballador.

El tercer taller obert es troba en fase pilot i tan sols incorpora un simulador i uns documents de seguiment per a la futura acció formativa teòrica i pràctica en vehicles. Accedeix a la fase pilot a Taller ESA: Tecnificació de la conducció.

Per acabar, es recorda que segueix el formulari obert per a realitzar els tallers sobre procediments de col·locació i retirada d'equipament en cas de risc biològic. Cal que accediu al FORMULARI D'INSCRIPCIÓ OBERT: TALLER EBOLA (2a edició)Consulta

 Cordialment,

Àrea de Formació - UTE Grup La Pau