Imagen de La P@u (Formació) Grup
Segueixes l'actualitat formativa:... consulta-ho a través de la teva àrea personal dins la P@u.
de La P@u (Formació) Grup - domingo, 16 de noviembre de 2014, 22:05
 

Anuncis per categoria formativa:

A) Emergècies sanitàries (TES, anglès tècnic)                      

M05 i M08  Els propers dies 20 i 21 de novembre (M05), i el 4 de desembre en el cas de M08, es realitzarà la prova dels Centres Educatius respecte la formació impartida des de l'empresa per a l'obtenció del TES.

Consulta a la pàgina de cada curs la llista d'admesos i el decàleg de normes de la prova. A més, cal que triïs la data i l'horari que més et convingui en el formulari d'inscripció. Més informació, accedeix a M05 i M08 via: Emergències Sanitàries TES.

M11M12 En el cas d'obtar a la matriculació de les assignatures transversals del títol TES (mòdul 11 i 12) a través de l'IOC (Instut Obert de Catalunya)  cal anotar els dies 13 al 25 de novembre del 2014. O bé a SECRETARIA VIRTUAL IOC

M13. ANGLÈS TÈCNIC. Les persones que s'han inscritt a la IOC per anglès han de matricular-se entre els dies del 12  al 28 de novembre de 2014. Més informació a: Guia de preinscripció i matrícula ( nou alumnat) o bé al curs Anglès Tècnic.

B.1) Tallers i seminaris varis                          

- Consulta via AGORA-SEM els nous videos sobre el procediment motriu descrit en el taller: Material de suport: procediments operatius en cas de sospita de Febre Hemorràgica Vírica (FHV)

Dia 17 de NOVEMBRE: Primeres classes de les sessionsper a assistir al curs de formació continuada en SVB i DEA.Taller ESA: Recertificació SVB i DEA. Professor: Javi López López.

B.2) Tallers i seminaris TIC                 

- Sessions presencials del Taller de navegació en moodle i ofimàtica bàsica: dies 13 i 18 de novembre a través dels dos blocs formatius. L'horari d'aquestes sessions serà de 19h a 21h. 

C) Formació inicial no professional     

- Les persones APTES que han obtingut l'Accés a Grau Mig mitjançant la prova del passat octubre, poden passar a recollir l'acreditació del Dept. d'Ensenyament a les oficines o bé realitzar la petició d'enviament. Enhorabona!

La propera PAGM es realitarà a primers de maig de 2015. L'àrea de formació pot oferir les sessions de repàs i preparació, així com establir un pla individualitzat de formació si s'escau, però les sessions es realitzaran a demanda directa del personal treballador a l'Àrea de Formació.