Imagen de La P@u (Formació) Grup
Conveni amb Educació i Nou Pla de Formació Continuada
de La P@u (Formació) Grup - sábado, 17 de mayo de 2014, 09:12
 

Hola a totes i a tots,

La P@u informa que en breu, quan acabin les negociacions amb els insitituts, es publicarà el cronograma i la temporització de les accions formatives del proper semestre. Ara per ara, informem que...

1)      Els cursos i tallers actualment visibles en la comunitat de P@u són les accions formatives programades a partir de l'1 de juny i fins el 30 de novembre. Els cursos de la categoria ESA (emergències sanitàries, TES) es validaran al novembre pel claustre de professors de l'Institut de La Guineueta, un cop fet el seguiment per part de l'empresa.

No es descarten incorporar a la moodle La P@u altres mòduls de formació semipresencial per preparar la convocatòria de POTS 2015.

2)       Per altra banda,  l'acord amb Ensenyament i el Consorci d'Educació afegeix un tracte preferent en el procés de reconeixement per l'experiència laboral al personal treballador de Grup La Pau. En aquest favorable acord, la Pau oferirà en els propers mesos el procés d'assessorament obligatori al treballador previ al tribunal de reconeixement acadèmic de l'Institut Públic. 

3)      Per acabar i no gens menys important!:  Abans del 15 de juny de 2014 cal confirmar a aguerrero@gruplapau.net la voluntat de poder realitzar la PROVA D'ACCÉS A GRAU MITJÀ que es realitzarà durant la tercera setmana d'octubre de 2014.

Des del Dept. de formació, volem felicitar a totes i tots els treballadors que han superat la prova ordinària d'accés a grau mitjà del passat dia 7 de maig. Ens consta que un 91% ho ha aconseguit. ENHORABONA !!!.

PEFAI: Pla Estratègic de Formació i Assessorament Individualitzat PEFAI 2014-2016 - 1S.