Imagen de La P@u (Formació) Grup
Novetats ICTUS, ebola i cursos IOC
de La P@u (Formació) Grup - martes, 28 de octubre de 2014, 17:41
 

Hola a totes i a tots,

Avisem primer de tot, que ahir dia 27 d'octubre i fins el dia 2 de novembre, està obert el curs ICTUS i Escala RACE, via formació SEM, per a tot el treballador de l'àrea TSU. Per accedir a la moodle del SEM només cal que escriviu el DNI (lletra minúscula) com a usuari i contrasenya

IMPORTANT: Es comunica que s’ha obert el formulari de inscripcions del taller de ús de material EPI en casos de sospita d’ebola per personal tècnic TSU, que començarà aquesta mateixa setmana. Cal que com a treballador responguis a aquest formulari, que es troba a l’espai Actualització FHV, obert a tot treballador.

En segon lloc s’informa que els períodes de preinscripció i proves de nivell d’ ANGLÈS a l’IOC (Institut Obert de Catalunya) s’inicien el 30 d’octubre  fins el 6 de novembre del 2014 (Enllaç informatiu). Es recorda també que el 3 de novembre comença el període d’obertura a la inscripció a través de l'oficina virtual de tràmits de les proves lliures per a l’obtenció de la titulació TES (POTS2015) (Enllaç informatiu).

Per acabar, volem informar que hem actualitzat l'Àrea Personal de la moodle La P@u de cada treballador, allí hi podràs trobar accessos directes a altres plataformes d'aprenentatge (IOC,form@sem), així com les novetats en cada categoria formativa (emergències sanitàries, tecnologies de la informació, etc.).

Cordialment, 

Dept. de Formació - UTE Grup La Pau