Picture of La P@u (Formació) Grup
Afectació trànsit_Aparcament HUGTiP
by La P@u (Formació) Grup - Thursday, 21 July 2022, 2:58 PM
 

Hola a totes i tots,

des de gerència de HUGTiP ens comunica que a partir del dilluns 25 de juliol, s'executaran les obres d'adequació de l'actual zona d'aparcament d'ambulàncies i vehicles que està davant de les consultes externes (vegeu imatge, àmbit d'actuació). Aquesta, és una millora significativa per l'ordenació del trànsit per ambulàncies en aquest centre sanitari.

L'objectiu d'aquesta actuació és millorar l'operativa del transport sanitari quant a l'arribada i sortida de pacients que requereixen el servei d'ambulància.

Els treballs tenen una duració prevista de deu setmanes, es començarà pel tram 1 (vegeu imatge) i dues setmanes després l'àmbit d'actuació s'estendrà fins al tram 2.Davant de la pèrdua temporal de places disponibles, habilitarem tot el tram (inclòs places de minusvalideses), que en aquest moment s'estan utilitzant a la sortida del vestíbul d'ambulàncies a la dreta.

Un cop finalitzades les obres, el circuit d'entrada d'ambulàncies en aquest aparcament haurà de seguir el sentit d'entrada i sortida de vehicles.

Moltes gràcies per la col·laboració i comprensió.

 

Àrea de Trànsit i Operacions